PDF Afdrukken

En weer een te mooi initiatief om voorbij te laten gaan.  Het ”In Between Café”  in Anafora elke 2e dinsdag van de maand!

De afgelopen tijd zijn er ook in Leidsche Rijn (incl Vleuten de Meern) steeds meer mensen gekomen die “in between” zijn. In between jobs of in between opdrachten. Maar ze willen aan de slag,  hun kennis gebruiken en energie inzetten, maar ook gelijkgestemden spreken. Want helaas, de crisisboot vaart onze wijk niet voorbij.

 Vandaar dat er nu iets positiefs is gestart waarbij mensen die “in between” zijn elkaar kunnen ontmoeten op een laagdrempelige manier.  Elkaar tips kunnen geven of met een lokale expert spreken over tips hoe je je CV kunt verbeteren of hoe je bijvoorbeeld LinkedIn beter kunt inzetten. De precieze invulling van de ochtenden hangt van de groep af, maar starten met elkaar, dat deden ze op dinsdag 9 april!!

 Het “In Between Cafe” wil een maandelijkse ontmoetingsmogelijkheid zijn voor iedereen in between jobs en opdrachten.  Voor werkzoekenden & zelfstandigen (met (te) weinig opdrachten),  jong en oud, vers & rijp, net thuis, herintredend of al langer op zoek, maar wel allemaal uit de regio Leidsche Rijn.

Locatie

Parkrestaurant Anafora in het Maximapark biedt heel graag haar centrale gelegen locatie aan.

Data & tijd

Na de bijeenkomsten in mei staan nog  11 juni en  9 juli gepland.

En zal zijn vanaf 10 uur tot circa 11.30 uur.

 

Kosten

Het “In Between Café” is gratis, je hoeft alleen maar je eigen consumptie te betalen.

 

Initiatiefnemers & Inspiratie

Er wordt gestart met 3 initiatiefnemers als gastheer/vrouw.

Te weten:

John Cornelisse, zelfstandig loopbaancoach

 Evalien van’t Veen,  ZZP’er (oa wijkeconomie & sociale media)

“Voor mijzelf is het wekelijkse mamacafe in Anafora het voorbeeld. Gerund door wisselende gastvrouwen, met regelmatig ook diverse aanwezige lokale professionals & experts. Maar bovenal gezellig, inspirerend, leerzaam en met gelijkgestemden uit Leidsche Rijn”.

 Johan Nota, In between jobs, met momenteel 2 serieuze gesprekken.

 
Aanmelden: 

Zin om aan te sluiten: kijk op de site: http://liefstleidscherijn.nl/het-in-between-cafe-leidsche-rijn/

Of kijk op facebook: deze link naar LinkedIN http://lnkd.in/Xdf4XW 

 anafora_3490-1_0

Laatst aangepast op dinsdag, 21 mei 2013